Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Dåbsgaver til piger

Når en lille pige skal døbes, er der masser af muligheder for at finde en god dåbsgave. Her har vi samlet alle vores gode ideer til dåbsgaver til piger, så du nemt kan finde præcis den barnedåbsgave til hende, som matcher perfekt.

3 gode dåbsgaver til piger

Selvom der sjældent skelnes skarpt i interesser mellem piger og drenge når børnene er helt små, er der nemlig ofte forskelle senere i livet.

Især når du gerne vil finde en dåbsgave til piger, som kan følge dem ind i barndommen og hele voksenlivet, er de særligt udvalgte pige dåbsgaver her på siden oplagte.

Her får du de 3 barnedåbsgaver til piger, som er netop dét:

Smykker som pige dåbsgave

Smykker er for alle, men der findes et stort udvalg af smykker, som vil være perfekte dåbsgaver til en lille pige. Et smykke er især en god barnedåbsgave for dig, der har en tæt relation til pigen. Med en halskæde eller et armbånd, der kan følge hende hele livet, vil hun nemlig have et evigt minde om både sin barnedåb og dig.

Derfor er smykker også en god barnedåbsgave til en pige, du står fadder til eller måske endda er gudmor for.

Du kan enten vælge børnesmykker, som barnet kan bruge her og nu, eller vælge mere tidløse smykker, som kan følge den lille pige hele livet. Et halskædevedhæng kan for eksempel nemt flyttes fra en kort børnehalskæde til en længere, når barnet bliver større.

Et kors er en oplagt dåbsgave til en pige, men du kan også vælge for eksempel et hjerte, en engel, barnets forbogstav eller barnets stjernetegn. Se et stort udvalg her.

Et smykkeskrin i barnedåbsgave til piger

Et smykkeskrin i sølv er også en meget smuk pige barnedåbsgave. Ikke nok med at et fint skrin i sølv eller rustfrit stål er smukt – det er også ganske praktisk til netop den lille piges smykker.

Smykkeskrinet holder hele livet og er derfor, ligesom smykkerne selv, en af de dåbsgaver til piger, som er oplagte som en personlig gave, der minder og både dåben og dig, der måske er forældre, fadder eller gudmor.

Skal din pige dåbsgave være ekstra personlig kan du også vælge at få indgraveret navn og dåbsdato på smykkeskrinet. Find flere smukke modeller her.

Kay Bojesen dyr som dåbsgave til hende

De søde trædyr fra Kay Bojesen blev oprindeligt fremstillet som legetøj til børn, og deres barnlige udtryk forelsker de små børn sig stadig i. Samtidig er figurerne også elsket af voksne, som de tidløse klassikere de er.

Her er derfor tale om en dåbsgave til piger, som hun kan finde glæde i både som lille og når hun en dag flytter hjemmefra og skal til at indrette sin egen bolig.

Du kan gøre denne pige dåbsgave mere personlig ved at få indgraveret navn og eventuelt dåbsdato på figuren. Så bliver den helt unik. Du finder hele udvalget af Kay Bojesen dyr med mulighed for indgravering her.

Flere gode dåbsgaver til piger

  • Service i form af tallerken, dyb tallerken og kop. Det er praktisk, når den lille pige skal lære at spise selv og forældrene kan sagtens bruge mere end dét sæt. Find det her.
  • Legetøj. Piger kan lege med hvad som helt, men især tidløst legetøj som kan benyttes hele barndommen – eller en dag gå i arv – er populært. Find et stort udvalg her.
  • Penge til en børneopsparing. Mange starter en børneopsparing til barnet i forbindelse med dåben, så barnet når det fylder 18 eller 21 kan bruge pengene på indskud til en lejlighed eller udgifter i forbindelse med studier og andet.

Find flere ideer til gode dåbsgaver her.