Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Dåbsgaver med navn

Det er oplagt at vælge dåbsgaver med navn, når en lille ny verdensborger skal døbes. Det er jo på selve dåbsdagen, at barnet officielt får sit navn – og med garanti endda det helt perfekte til netop den lille dreng eller pige, der er dagens hovedperson.

Der findes da også et stort udvalg af dåbsgaver med navn, du kan gå på opdagelse i og dermed købe præcis dét, der skal lægges i din barnedåbsgave. Her på siden har vi samlet de bedste af slagsen, så du nemt kan beslutte dig for, hvad du skal forære til dåbsbarnet og dets forældre.

Unikke dåbsgaver med navn

Hvis du gerne vil finde en dåbsgave med navn, som barnet kan bruge og nyde som lille, er følgende ting oplagte barnedåbsgaver:

 • Navneplakater. Du kan få designet og trykt en unik dåbsgave med navn i form af en navneplakat. Gavetypen kaldes også for en fødselstavle eller fødselsplakat, men princippet er det samme: Der laves en plakat, hvor barnets navn, fødselsdato, længe, vægt, fødselstidspunkt og fødested er påtrykt. Find flere flotte slags her.
 • Bamser med navn. En anden dåbsgave med navn, som er sød og personlig, er en bamse med navn. Der findes flere forskellige slags og du bestemmer selv, hvad der skal broderes ud over dåbsbarnets navn. Du kan for eksempel også få broderet fødselsdato, dåbsdato eller vægt og længde ved fødslen. Find de søde bamser her.
 • Håndklæde med navn. Af de mange praktiske dåbsgaver med navn der findes, er især håndklæder med navn påtrykt eller broderet særligt oplagt. Et lækkert og blødt håndklæde er nemlig uundværligt, når den lille skal i bad, til babysvømning eller med på stranden når det bliver større. Find flere forskellige her. Udover håndklæder kan du også finde stofbleer, hagesmække og sengetøj med navn på.

Dåbsgaver med indgravering

Dåbsgaver med indgravering er en anden populær barnedåbsgave med navn. Særligt når der skal findes en personlig gave til dåben. Der er mange muligheder, men de mest benyttede er:

 • Dåbsflag. Et flag fra for eksempel Georg Jensen eller Piet Hein, med barnets navn og fødselsdato, dåbsdato, vægt, længde og fødselstidspunkt er en meget brugt dåbsgave med indgravering. Særligt fordi flaget kan komme på bordet hver gang, den lille har fødselsdag – også når barnet bliver voksen. Find gaven her.
 • Bestiksæt. Et bestiksæt med kniv, gaffel og ske i rustfrit stål eller sølv er ofte på ønskelisten hos mange forældre. Derfor er det også den absolut mest populære dåbsgave med indgravering. Bestiksæt fås i mange forskellige designs, med og uden motiver. Find et stort udvalg her.
 • Sparebøsse. Der er mange muligheder for at finde en god dåbsgave med indgravering af denne slags, for udvalget er enormt. Du kan således finde alt fra sparebøsser i rustfrit stål formet som populære figurer fra tv til sparebøsser i sølv i form af køretøjer. Alle sammen med indgraveret navn. Find et stort udvalg her.

Andre dåbsgaver med navn

Der findes dog mange andre forskellige dåbsgaver med navn – og her får du 5 ekstra forslag:

 • Kay Bojesen dyr med indgraveret navn, som du finder her.
 • Sutter med barnets navn kan købes her.
 • Tog med vogne, der danner barnets navn og som kan pynte på værelset finder du her.
 • Personlige bøger med barnets navn, der kan købes her.
 • Ting til dagpleje og vuggestue med navn, som for eksempel en rygsæk, som du finder her.

Har du brug for mere inspiration, kan du også læse vores andre artikler om dåbsgaver, som du finder ved hjælp af menuen.