Dåbsgaver til dreng

Skal du finde en dåbsgave til en dreng? Så giver vi dig inspiration og ideer til gode barnedåbsgaver til ham, som skal døbes lige her.

At finde dåbsgaver til drenge er nemlig ikke altid nemt. Mange barnedåbsgaver af den personlige slags, som kan følge barnet hele livet, kan nemlig ved første øjekast synes ikke at passe til drenge. Sådan er det dog heldigvis ikke – og der findes mange gode dåbsgaver til drenge. Især online.

Vi har fundet de 3 bedste ideer til drenge dåbsgaver her.

Bestiksæt til dreng som barnedåbsgave

Når den lille en dag skal til at spise selv, er et bestiksæt ganske praktisk at have. Derfor står et sæt med kniv, gaffel og ske i rustfrit stål eller sølv også ofte på ønskelisten hos mange forældre. Her er derfor tale om en dåbsgave til drenge, som med garanti vil blive godt modtaget.

Bestiksæt fås i mange forskellige designs og nogle har motiver, som mange drenge med tiden synes er smarte eller sjove. For eksempel køretøjer eller søde dyr.

Mange vælger også at supplere denne dåbsgave til dreng med muligheden for at få indgraveret barnets navn bagpå ske og gaffel. Det gør barnedåbsgaven mere personlig.

Find et stort udvalg af bestiksæt til drenge her.

Giv et fødselsdagstog i drenge dåbsgave

De fleste drenge elsker tog - og et fødselsdagstog, der kan sættes på bordet hver gang den lille dreng fylder år, er en oplagt barnedåbsgave til ham.

Der findes mange forskellige slags. Lige fra enkle tog i træ til de smukkeste fødselsdagstog i et fint design, som også forældrene vil elske at have stående fremme. Ikke kun når barnet har fødselsdag, men også som dekoration på drengeværelset.

Vælger du at købe et fødselsdagstog i dåbsgave til en dreng, er der således god chance for at din barnedåbsgave vil blive nydt igen og igen.

Find et stort udvalg her.

En sparebøsse er en oplagt dåbsgave til drenge

Med til livet som barn hører også glæden ved at blive stukket en lille mønt i hånden af bedsteforældrene eller oldeforældrene. I hvert fald når den lille dreng bliver lidt større. Her er en sparebøsse til mønterne en fin måde at lære barnet at spare pengene sammen.

Små drenge vil synes det er sjovt at putte mønterne i sparebøssen, og samtidig har I et sted at opbevare disse.

Der er rig mulighed for at finde en god dåbsgave til drenge i denne kategori, for udvalget er stort. Du kan nemlig finde alt fra sparebøsser i rustfrit stål formet som traktorer til sparebøsser i sølv formet som søde bamser. Skal dine drenge dåbsgave være særligt personlig, kan du også få indgraveret navn og dåbs- eller fødselsdato på den. Find et stort udvalg her.

Flere gode dåbsgaver til drenge

  • Legetøj. Drenge kan lege med præcis det, de vil – men de bedste dåbsgaver til drenge i denne kategori er dét, der kan holde hele livet og en dag måske gå i arv. For eksempel BRIO-tog, eller Bobles tumlemøbler . Find et stort udvalg her.
  • Service. Når den lille dreng en dag skal til at spise selv, er det både sjovt for barnet med service der har flotte motiver og praktisk for forældrene med tallerkener og kopper i et materiale, der ikke kan gå i stykker. Find det her.
  • Penge. Mange forældre eller bedsteforældre starter en børneopsparing til barnet, når barnet bliver døbt. Så kan barnet bruge pengene som voksen til de udgifter der er forbundet med for eksempel at flytte hjemmefra. At spæde til denne opsparing er også en fin dåbsgave til drenge, hvis du ikke ved, hvad du ellers skal finde på.

Find flere ideer til gode dåbsgaver lige her.