Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Svømmeudstyr til baby

Svømning er en god måde at stimulere en babys motoriske og sensoriske udvikling på. Det ved de fleste forældre og derfor vælger mange også at gå til babysvømning i barslen. Derfor er det oplagt at lave en babysvømningspakke, når du gerne vil finde på en anderledes dåbsgave.

Men hvad skal sådan en pakke så indeholde? Her får du 3 bud på, hvad du kan putte i din dåbsgave til det våde element.

Svømmebleer forhindrer uheld

Et af de vigtigste stykker svømmeudstyr til babyer er svømmebleen. Svømmebleer er specielt designet til at holde afføring inde, mens de tillader vand at passere igennem. Det betyder, at babyen kan nyde at svømme og lege i vandet uden at risikere at forurene det.

Man kan både få engangssvømmebleer og svømmebleer i stof, som kan bruges igen og igen. For begges vedkommende gælder, at de fås i flere forskellige størrelser. Oftest er de dog aldersinddelt og derfor kan du vælge den model, der passer til barnets alder.

Svømmebriller åbner en helt ny verden under vand

Et andet stykke svømmeudstyr, som kan være en god gaveidé dåben er svømmebriller til babyer. Svømmebriller kan hjælpe med at beskytte babyens øjne mod klorvandet i svømmehallen og bakterier, der kan forårsage øjenbetændelse. Samtidig kan de også være med til at gøre det lettere for babyen at se og opdage de spændende ting, der sker omkring dem i vandet.

Når man vælger svømmebriller til en baby, er det vigtigt at vælge et par, som passer godt og er behagelige at have på. De skal sidde tæt omkring øjnene, så vandet ikke trænger ind, men samtidig ikke være så stramme, at de irriterer babyens hud eller sætter sig fast i håret. Heldigvis tager de fleste børne svømmebriller højde for det hele og det er derfor blot at vælge et par, der passer til babyens alder.

Ørepropper beskytter mellemøret

Ørepropper til svømmehallen kan være en god investering for børn, der elsker at svømme og tilbringer mange timer i vandet hver uge. Nogle børn kan opleve ubehag eller endda smerte i ørerne efter at have været i klorvandet i svømmehallen i længere tid. Dette kan skyldes, at klorvandet kan irritere og udtørre øregangen, hvilket kan føre til betændelse.

Ved at bruge ørepropper kan børnene beskytte deres ører mod klorvandet og forhindre irritation og betændelse. Ørepropperne fungerer som en barriere mellem øret og vandet og kan reducere risikoen for at få vand eller bakterier ind i øregangen.

Når man vælger ørepropper til børn, er det vigtigt at vælge et par, som er behagelige at have på og passer godt i øret. De fleste ørepropper til babyer er netop bløde, sidder godt fast og er nemme at sætte på for forældrene.

Udover de 3 ting ovenfor, kan en svømmepakke også indeholde et dejligt blødt og hurtigttørrende håndklæde, en mild shampoo til at vaske klorvandet af med og en skumplade til leg i bassinet. Så har du den perfekte dåbsgave.