Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Sådan laver du nemt nogle fine dåbsinvitationer

Er det ved at være tid til, at den lille nye i familien bliver døbt? Og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dåben, så det sikres, at den bliver noget helt specielt både for dig som forælder, men også for de mange indbudte gæster?

Så bør du tage et kig på de gode muligheder, der byder sig i forhold til at gøre de forskellige ting helt personlige og unikke til lige præcis jeres dåb. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til dåbsinvitationen. Læs mere om det herunder eller find inspiration til hvad i kan ønske i dåbsgave her.

Det er en helt speciel dag

Dåben er nemlig noget helt specielt. Det er den dag, hvor den lille ny får sit fine navn – og det er for alvor noget, der skal fejres.

Men det er også en dag, der er fyldt med kærlighed, idet den lille nye fejres, og det er derfor også noget, der emmer af masser af lykke.

Og den lykke handler det om at gøre så meget ud af som muligt, idet den dag ikke kommer igen. Det er den lille nyes første fest, og det er selvfølgelig også noget, der bare i sig selv kræver en fejring.

Sæt prikken over i’et

Derfor skal du selvfølgelig også sørge for, at gæsterne allerede får en fornemmelse af masser af lykke, kærlighed og fejring, når de modtager invitationerne til dåben – og derfor bør du lave dem selv.

På den måde ved alle, at der ligger masser af tid og dedikation bag indbydelserne, og det er for alvor noget, der kan være til at sætte prikken over i’et. Og heldigvis er det også ganske let at lave dem selv – du skal bare have en smule kreativt snilde, og så er du godt på vej.

Lav unikke indbydelser online

Start med at tage et kig online på alt den inspiration, som du her kan finde til en barnedåb invitation.

For det første kan du nemlig finde dem, hvor der er meget, der er lavet på forhånd til dig, og du så blot skal udvælge nogle få elementer for på den måde at gøre den enkelte indbydelse unikt til din dåb.

Det kan for eksempel gælde farven, billedet eller de oplysninger, der måske kommer på af den lille nye.

Skab dem fra bunden

Men du kan også finde en masse online sider, der giver dig stor inspiration til, hvordan du selv med forskellige kreative ting såsom karton, tuscher og bånd får sammensat nogle smukke invitationer.

Og det er noget, der for alvor emmer af personlig. Det er dog også det, der tager længest tid, og derfor skal du være sikker på, at det er noget, du vil kaste dig ud i og dedikere dig til.

Og med en lille ny i familien er det jo ikke altid tiden, der er nok af. Overvej derfor nøje om du ikke bør vælge den version, hvor du blot udvælger nogle få unikke elementer, og på den måde får det sammensat for dig.