Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Giv vikler, slynger eller bæreseler i dåbsgave

Er du blevet inviteret til en af årets største begivenheder, og er det derfor tid til, at du finder frem til en god gave? Så kan det være, at du føler dig udfordret netop fordi, det altid kan være svært at finde frem til en gave.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til gaver til dåben. For ofte har de nybagte forældre alt, hvad de behøver, og barnet har ikke brug for noget endnu – så hvad kan du tage med som dåbsgave?

Den ene ting, man ikke bør undvære

Her er der især én ting, der er mange nybagte forældre, der kommer til at sætte stor pris på – og det er en vikle, slynge eller bæresele.

Når man er nybagte forældre, og man har sat et lille nyt væsen til verden, får man fra alle sider at vide, hvad man skal have for at sikre, at det hele kommer til at være både behageligt og rart for såvel forældre som barn.

Og der er netop meget udstyr, der kan købes til livet med den lille nye, alligevel er det en tendens, at mange af disse ting ikke er nødvendige.

Giv friheden i gave

Dog er der især én ting, som man som nybagt forælder ikke bør undvære. Og det er den frihed, som man også bør nyde.

For selvom man kommer til at gå meget rundt med sit barn for på den måde at nyde den tryghed, det giver både forælder og barn at føle nærheden, så har man også brug for at have sine arme fri.

Det er nemlig kun sådan, man kan komme både praktisk og effektivt gennem hverdagen, når det handler om de mere trivielle ting såsom madlavning, opvask og så videre.

Find dåbsgaven online

Og det er præcis derfor den perfekte dåbsgave til de nybagte forældre kan være en god vikle, slynge eller bæresele. Her er der nemlig tale om den mulighed, du giver dem for at bære rundt på deres barn på enten brystet eller ryggen, mens de holder deres arme fri.

Det betyder, at barnet stadig føler den nærehed, det har behov for i den første tid fra forældrene, men det er uden, at forældrene er begrænsede i deres ageren i hverdagen.

Og heldigvis for dig findes der en lang række forskellige vikler, slynger og bæreseler online, hvorfor der med sikkerhed er en, du kan bruge til din dåbsgave.

Læg gerne en guide med

Og det er lige meget, hvad du har fokus på. Du finder nemlig nogle i forskellige materialer, du finder dem i forskellige farver og mønstre, og så er der også nogle i forskellige længder, alt efter hvordan du for eksempel gerne vil binde din vikle.

Det er nemlig noget, der kræver den rette teknik, og derfor kan det også være en fordel, at du lægger en lille guide med din vikle i dåbsgaven, således du giver forældrene mulighed for at komme godt fra start med at binde.