En lille guide til hvordan du kan gøre dåbsgaven helt speciel

Står du og skal til barnedåb, og mangler du den helt rigtige dåbsgave? Eller er der en kollega, der skal holde barnedåb, og har I valgt på arbejdet at gå sammen om en dåbsgave? Uanset hvilken sammenhæng så er der hjælp at hente, og du har muligheden for at finde en dåbsgave, der hitter!

En lille guide til hvad du kan vælge at give som dåbsgave

Når du skal finde den rette dåbsgave, er det vigtigt, du tager til overvejelse, hvad dit budget til gaven ligger på samtidig med, at du tænker på, hvad din relation til barnet er.

Der findes et stort udvalg af dåbsgaver, og det er klart, at priserne kan variere meget. Hvis du ikke er så tæt med barnet, så kan det være, du skal fokusere på en dåbsgave i den lidt billigere ende prismæssigt.

Her kan det for eksempel være en mulighed at købe en sød sutteklud. Det er ikke en gave, du skal bruge en masse penge på, men det er en gave, som barnet kan få stor glæde af!

Er du derimod tæt med barnet, så kan det være, at du ønsker at give en gave, der koster lidt mere.

Her kan det være, at du vil fokusere på at købe en gave, barnet kan have for evigt, og her kan en mulighed være en dåbsgave i sølv. Et eksempel her kan være et sølv smykkeskrin eller en sparebøsse i sølv. Der findes mange gode muligheder til dåbsgaver!

Du kan vælge at gøre dåbsgaven helt speciel

Ønsker du at gøre ekstra meget ud af din dåbsgave? Så burde du overveje en dåbsgave med indgravering. Dette er med til at gøre gaven rigtig fin og personlig. Du kan finde flere muligheder inden for indgravering. Du kan for eksempel vælge et fint smykke, hvor barnets navn står på. Her kan du vælge alt fra et armbånd til en halskæde.

Du kan også vælge at få indgraveret barnets fødselsdag i et smykke. Begge ting vil være gode muligheder til en fin gave!

Du kan også vælge at få indgraveret et Stål Bordflag, hvor du for eksempel kan vælge, at der skal indgraveres elementer som navn, fødselsdag, dåbsdato vægt med mere. Denne form for dåbsgave er et hit, da det er en meget unik gave.

En anden gave, der er speciel, er, hvis du vælger en fotograferings gave. Det vil sige, at du for eksempel giver et gavekort til en fotograf til forældrene. Hermed kan der blive taget et helt specielt billede af barnet, og hermed kan barnet blive foreviget som baby. Dette vil være en sikker vinder for alle. For der er noget helt specielt ved i denne tid at få et fotografi i hånden.

Vi er så vant til, at alle vores billeder er blevet digitaliseret, og vi samler utallige billeder på vores mobiltelefon, som vi egentlig ikke værdsætter så meget. Derfor kunne det være en smuk gave at få et billede i fysisk form, som kan hænges op i hjemmet!

Find mere inspiration til gode gaver til en barnedåb lige her.