Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

5 grunde til at en børnebibel er en god dåbsgave

Om få dage er det weekend, og du skal til barnedåb ved nevøen. Det med gave har du indtil videre sat på to do-listen, men du er ikke kommet længere med det. For det med babyer og gaver er lidt vanskeligt. Hvad i alverden skal du købe?

Hjælpen er på vej. Her får du nogle grunde til, hvorfor du skal købe en børnebibel som dåbsgave.

Den gode dåbsgave

Dåb er ikke det samme som fødselsdag, og derfor må gaven også gerne være noget andet. Bamser og bidedyr er gode og fine gaver, men lige til en barnedåb vil det være fint, hvis det markerer den særlige dag.

En god gave til barnedåben kunne derfor være en børnebibel. På en særlig måde forbindes gaven med dét, denne dag handler om.

Faddergaven

Måske er du udvalgt til at være fadder, og derfor ønsker du også, at din gave skal indeholde noget, som relaterer til dette. At være fadder til en barnedåb er at blive sat sammen med et barn for en årrække. En relation, som har dybde og medleven. En særlig måde at følge et barns vej gennem livet.

Den opgave kan godt føles overvældende, og man kan stå lidt famlende over for ansvaret. Hvordan kan jeg bedst være en god støtte for dette barn? Findes der mon noget, som kan hjælpe mig i denne opgave som fadder?

En børnebibel som kompas

En børnebibel kan blive denne støtte, som du og barnet læner sig op ad. Her findes historier med emner, som almindelige børnebøger ikke på samme måde beskæftiger sig med. Store emner som det også for én selv kan være vanskeligt at tage hul på.

Hos Novia finder du et udvalg af børnebibler, som kan blive dette kompas for et barn gennem livet. Det kan give vinkler til de store spørgsmål, som børn stiller.

Se, peg, snak

Til de allermindste findes der bøger med farvestrålende illustrationer, som kan give anledning til at pege og samtale. For de lidt større er der bøger med historier og tilhørende billeder. Børn elsker oplæsning, så snyd ikke dig selv for denne mulighed for at være sammen om fortælling og samtale.

Dåbsdagsgave

De fleste husker fødselsdagen, men hvad med at du som fadder husker den årlige dåbsdag? Det kan du fx gøre ved at opdatere børnebiblen i takt med barnets alder. Skriv en hilsen i bogen – særligt fra dig.