4 produkter fra Filibabba der egner sig som dåbsgave

At finde den helt rette dåbsgave, der både er anvendelig og som passer til den fine højtidelighed, som dåben nu engang er, kan nogle gange vise sig at være en prøvelse.

Tager man et kig på, hvad det danske mærke Filibaba har at byde på, tør vi dog godt love, at der her kan findes perfekte dåbsgaver til de små nye medlemmer i familien.

Filibabba har skabt det fineste univers, hvor der er plads til små øjeblikke, samtidig med, at deres produkter er baseret på bæredygtighed. Filibabba er et dansk mærke, som skaber de fineste produkter til babyer og børn i den lækreste kvalitet.

Hos Little Happy finder du et enormt bredt udvalg, af alle de fine produkter fra Filibabba. Filibabba er et af de mest solgte mærker, og det er ikke uden grund!

Hos Little Happy kan du spare 25% på alt Filibabba, så du kan forkæle det lille nye medlem i familien med den lækreste kvalitet, uden at du skal tænke over prisen.

4 ideelle dåbsgaver fra Filibabba

Filibabba designer så mange fine produkter, at det er svært at udpege favoritterne til en dåbsgave, fordi det hele er så populært. Filibabba skaber rolige, tidsløse og unikke designs, der vil passe perfekt som en dåbsgave.

Når Filibabba laver deres designs, støtter de op om det skandinaviske udtryk og derfor vil du kunne kende den nordiske historie i hvert et design og farvevalg, når du kigger på produkterne fra Filibabba.

Med produkter fra Filibabba på børneværelset, skaber du et drømmende univers. Filibabba ønsker, at børn vokser op i trygge rammer og et bevaret miljø, du kan derfor trygt købe produkterne fra Filibabba. Herunder finder du de mest populære bud på dåbsgaver fra Filibabba:

Aktivitetsnesten der kan det hele

Hos Filibabba finder du den populære aktivitetsnest, som har mange funktioner. Aktivitetsnesten kan bruges både som kravlegård, aktivitetstæppe med aktivitetsstativ, legetæppe og som babynest.

Med en aktivitetsnest får du altså næsten alt, hvad du skal bruge, når der er et lille barn i huset. Med denne multifunktionelle aktivitetsnest, vil mange aktivitetsbehov for det lille nye familiemedlem være dækket.

Denne aktivitetsnest vokser med barnet, og barnet vil have glæde af den i mange år. Aktivitetsnesten har et aktivitetsstativ, du kan fylde med alverdens legetøj, og når barnet bliver for stor til dette, kan aktivitetsstativet nemt tages af.

Siderne på aktivitetsnesten kan nemt foldes ned, så barnet har et stort legetæppe at lege på.

LED-hvalen Christian

LED hvalen Christian skaber tryghed på børneværelset, med sin rolige belysning. Den søde LED hval Christian kommer i hele 3 forskellige størrelser og kan nemt kombineres, hvis man ønsker at have flere af de fine børnelamper på børneværelset.

LED hvalen Christian er produceret i silikone og er genopladelig. Lyset i lampen kan dæmpes, og dette styres fra den fjernbetjening, der medfølger. Med LED hvalen Christian kan barnet nemt have en lampe tændt om natten, uden den lyser for meget.

Skal man bruge lampen til at læse med, kan man nemt skrue op for lyset også.

Baby sengetøj fra Filibabba

Der findes ikke meget baby sengetøj, der er i så god kvalitet, som det fra Filibabba. Baby sengetøjet kommer i så mange fine designs, som er inspireret af den nordiske historie.

Du finder nemt noget baby sengetøj, der passer godt til alle slags hjem. En baby bruger mange timer med sin dyne, så hvorfor ikke vælge noget sengetøj der er behageligt og af god kvalitet.

Babysengetøjet fra Filibabba er produceret i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, med et enormt elegant udtryk. Mange af de fine designs har håndmalede mønstre og er inspireret af vores skønne natur.

Legemadrassen

Vi kommer ikke udenom, at legemadrassen fra Filibabba har taget børnefamilierne med storm. Den skønne legemadras er produceret med unikke detaljer, fra det quiltede stof, som giver et eksklusivt udtryk.

Legemadrassen kan nemt bruges i alle husets rum, fordi den med sit diskrete udtryk ikke vil tage fokus fra hjemmets øvrige interiør.

Legemadrassen kan både bruges under et aktivitetsstativ, eller blot som en blød madras under leg, så barnet ikke får kulde fra gulvet. Legemadrassen er også helt perfekt under en sengehimmel, på den måde kan der skabes en rolig og tryg hule for barnet, hvor der er plads til afslapning.

Med en hule kan barnet afskærme sig fra alle de indtryk, der kan være og dermed opnå en større ro.

Filibabba er bæredygtigt

Alle designs fra Filibabba, er skabt med kærlighed og stor respekt for vores omgivelser og medmennesker. Filibabba ønsker at værne om børnene og bevare miljøet, og derfor producerer de udelukkende deres bomuldsprodukter i GOTS certificerede materialer. Når produkter er GOTS certificerede, er det fordi tekstilerne er økologiske og dette dækker hele kæden fra råvarerne bliver høstet gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.

Filibabba går meget op i at integrere sociale og miljømæssige hensyn i forretningsaktiviteterne. Når du køber produkter fra Filibabba, kan du med ro i maven tage dem i brug. Produkterne er af bedste kvalitet og med hensyn til de mennesker, der producerer produkterne. En dåbsgave fra Filibabba vil dermed kunne holde i mange år frem og være til glæde for både børn og forældre.