Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 måder du kan skaffe dig en flot dåbskjole på

Når dit barn skal døbes spiller dåbskjolen en stor rolle. For mange er det et stykke tøj med en helt særlig affektionsværdi – et minde, som de fleste skatter for resten af livet. Dåbskjolen er altså noget helt specielt.

Her er 3 måder, du kan skaffe dig en flot dåbskjole på – ellers kan du se meget mere ved at klikke her

Arv en kjole

Det er ikke udsædvanligt, at dåbskjoler går i arv. Det er med til at give kjolen endnu mere historie. I nogle familier er det ligefrem en tradition at lade dåbskjolen gå i arv. Derfor er det altid en god idé at forhøre sig i familien, om der ligger en dåbskjole og venter på at blive brugt igen.

På den måde slipper du for at bruge masser af tid på at lede efter den rigtige kjole, samtidig med at du får et stykke tøj med masser af historie. Det er også en mulighed at opdatere kjolens udseende, så den bliver mere ens egen.

Genbrug har altid noget

Bærerdygtighed er blevet in, og det gælder også, når det kommer til mode. Det er med andre ord blevet populært at finde sit tøj på genbrugsbutikker, der bugner af alverdens spændende fund. Og det er ikke utænkeligt at dit barns dåbskjole er et af dem.

Det er vigtigt at være tålmodig, når man kigger på genbrug, da der kan være meget forskelligt at vælge imellem. Det er naturligvis også muligt at finde genbrugsbutikker, der specifikt sælger tøj til børn eller lignende. Ved at købe en dåbskjole brugt får du en unik dåbskjole til dit barn, sparer penge og gør noget godt for miljøet. 

Internettet er fyldt med muligheder

Som de fleste allerede ved, er internettet blevet et populært sted at shoppe. Det gælder også, når det kommer til dåbskjoler. Det gode ved internetshopping er, at det er nemt og hurtigt, samt at man slipper for at trevle byen igennem butik efter butik. Er du på jagt efter en helt særlig dåbskjole, er den højst sandsynligt at finde online.

Samtidig tilbyder internettet et kæmpe udvalg, som kan tilgås blot via få klik på din computer, og de fleste onlinebutikker sender varerne i løbet af få dage. En dåbskjole kan se ud på mange måder og styles med meget forskelligt tilbehør. På internettet finder du et stort udvalg af netop det – til både drenge og piger.

Savner du inspiration til dåbsgaven, så kan du finde hjælp her.